Eugen Tomac, la Chişinău: Am venit pentru a-i asigura pe românii de pe această parte a Prutului că suntem alături de ei

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Liderul PMP, Eugen Tomac, care participă la Adunarea parlamentară Euronest, la Chişinău, a afirmat, luni, că s-a dus, în primul rând, pentru a-i asigura pe românii de acolo că România şi Uniunea Europeană sunt alături de ei.

”Este obligaţia noastră să fim solidari şi să susţinem cu toată forţa acest ţinut românesc continuu hărţuit de urmaşii lui Stalin”, a transmis Tomac.

”Zilele acestea sunt la Chişinău, la Adunarea parlamentară Euronest, reuniune la care participă parlamentari din R. Moldova, Ucraina, Georgia Armenia, Azerbaidjan şi din Parlamentul European.

Am venit aici în primul rând pentru a-i asigura pe românii de pe această parte a Prutului că suntem alături de ei. Noi, cei din România, dar şi toată Uniunea Europeană”, a scris, luni seară, pe Facebook, Eugen Tomac.

Liderul PMP afirmă că, ân aceste vremuri în care Kremlinul ameninţă R. Moldova aproape zilnic, ”este obligaţia noastră să fim solidari şi să susţinem cu toată forţa acest ţinut românesc continuu hărţuit de urmaşii lui Stalin”.
”Mai ales că astăzi, R. Moldova are un lider curajos precum Maia Sandu. Trebuie să fim uniţi fără reţineri în a apăra o cauză dreaptă, pentru că este şi cauza noastră”, a mai transmis Tomac.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI