Maria Angela are nevoie de noi! 30 de operații în mai puțin de un an. Alege să faci bine, donează și tu!

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Acum 4 ani, Maria Angela a fost diagnosticată cu o boală grea: cancer osos la nivelul maxilarului superior. De atunci, tânăra duce o luptă cumplită. Până acum, cu greu a reușit să achite tratamentele medicale, dar acum are nevoie de ajutorul nostru. Și tu poți face o faptă bună donând în conturile de mai jos!

 

Redăm integral mesajul tinerei:
 
„Numele meu este Gheorghe Maria-Angela, iar în urmă cu 4 ani am fost diagnosticată cu cancer osos la nivelul maxilarului superior.
 
Pentru că medicii din România nu mi-au garantat șanse de supraviețuire aici, am fost nevoită să plec de urgență la un spital din Germania cu ajutorul formularului european S2.
 
Am trecut prin sala de operație de 30 de ori în mai puțin de 8 luni, am trecut prin 33 de tratamente cu ioni de carbon, 3 luni de chimioterapie și 17 zile de comă la terapie intensivă cu doar 10% șanse de supraviețuire.
 
Am fost nevoită să sacrific jumătate din față, jumătate din maxilar+dinți, jumătate din coastă, jumătate de piele și grefă de la piciorul stâng și ochiul pentru a putea rămâne în viață.
 
Îmi doresc infinit de mult să arăt ca un om normal, am multe planuri de viitor însă costurile sunt enorme în Germania.
 
Am nevoie de ajutor pentru cazare, traducători, transport, operații plastice și multe alte cheltuieli care nu sunt decontate de CNAS din România.
 
Am documentele medicale doveditoare. Le puteți consulta accesând linkul:
 
Donația se poate face prin transfer bancar:
Nume Titular: MARIA ANGELA GHEORGHE
Cont RON: RO05BTRLRONCRT0547363001
SWIFT: BTRLRO22
Prin Revolut:
Prin intermediul platformelor GoFundMe și GoGetFunding:
Mulțumesc!”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI