Incendiu la locomotiva unui tren de marfă privat, în Gara Piatra Olt

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un incendiu a izbucnit, joi, la o locomotivă aflată în Gara Piatra Olt, judeţul Olt, aceasta fiind decuplată de cele 14 vagoane, care sunt încărcate cu propilenă. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să stingă incendiul. Trenul de marfă este unul privat.

Potrivit ISU Olt, trenul are 14 vagoane, cu propilenă, care au fost decuplate de locomotivă. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor al locomotivei Diesel şi a fost lichidat în limitele găsite.

”Este vorba despre un tren privat de marfă. Mecanicul a anunţat o degajare de fum la locomotivă, nu incendiu. Trenul este oprit, de la ora 10.20, între staţiile Vlăduleni – Piatra Olt pentru intervenţia echipelor ISU. Nu este afectată circulaţia trenurilor de calători, deoarece primul tren de călători este programat să tranziteze zona respectivă la ora 12.28”, a explicat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Potrivit ISU Olt, un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Piatra Olt şi se manifestă cu degajări de fum.

Acolo acţionează Detaşamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

”Locomotiva a fost decuplată de vagoane, care transportau propilenă şi se află la aproximativ 200 de metri de locomotivă”, a precizat sursa citată.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI