Nicuşor Dan: Gradul de încredere pe care îl am în acest moment este unul mulţumitor. PSD are un candidat şi mă miră cota de încredere pe care o are Gabriela Firea

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a declarat mulţumit de încrederea de care se bucură în rândul bucureştenilor şi a afirmat că se bazează pe votul oamenilor de dreapta.

Totuşi, Dan a precizat că îl miră cota de încredere de care se bucură fostul edil Gabriela Firea, care va fi şi principalul său contracandidat la alegerile locale de anul viitor, pentru fotoliul de primar general al Bucureştiului.

”Pentru multitudinea de probleme pe care Bucureştiul le are, gradul de încredere pe care îl am în acest moment este unul mulţumitor”, a declarat Nicuşor Dan, marţi seară, la Digi 24.

Întrebat dacă se bazează pe susţinerea PNL la alegerile locale de anul viitor, Dan a spus că se bazează pe votul oamenilor de dreapta.

”PNL este un partid care are susţinători şi care merg la vot. Uneori îl ascultă, uneori nu ascultă de ce li se transmite de către partidul cu care votează. Eu în 2020 am fost votat de susţinătorii PNL, de susţinătorii USR şi de mai mulţi oameni din zona de dreapta. Încerc să nu îi dezamăgesc pe aceşti oameni şi să merg în direcţia în care ei m-au invitat să merg. Există o diferenţă foarte mare între guvernarea PSD şi a Gabrielei Firea, care a fost o devalizare a banului public, o spoială, a lucrului de mântuială, în care nu s-a început nimic serios, şi o acţiune sistematică fundamentală, care a început cu situaţia financiară, care a continuat cu planuri pentru tot ce însemană trafic, termie şi că acel susţinător al politicilor de dreapta, fie că este de la PNL, fie că este de la USR, fie că este de la PMP sau alte partide de dreapta, sper să se regăsească în ceea ce le voi propune”, a adăugat Nicuşor Dan.

Întrebat, de asemenea, dacă se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea, edilul a precizat că este greu să spui unui liberal să o susţină pe Gabriela Firea.

”E foarte greu pentru un susţinător al PNL care a fost convins şi a presat partidul să realizeze o uniune care a fost dificilă cu USR, împotriva Gabrielei Firea, e greu să îi spui acum să o voteze pe Gabriela Firea. PSD are un candidat şi mă miră cota de încredere pe care o are Gabriela Firea. Realmente nu înţeleg cum cineva care a dus Primăria în faliment, care a dus compania de termie în faliment şi care nu a început nimic notabil în Bucureşti, poate să aibă o încredere aşa de mare”, a subliniat Nicuşor Dan.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI