LP vine în România. Concert anunțat la Bucureşti

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Compozitoarea Laura Pergolizzi, cunoscută de aproape 20 de ani publicului internaţional sub numele de scenă LP, se alătură artiştilor care vor cânta la Summer in the City, festivalul verii în Bucureşti, organizat de D&D East Entertainment şi Marcel Avram.

Summer in the City va avea loc peste o lună în Bucureşti. Vor concerta în Piaţa Constituţiei, alături de Robbie Williams şi Sam Smith, artişti români şi DJ. 

Provenită dintr-o familie tipic italiană din Long Island, dar moştenind dragostea de muzică de la mama sa, Laura Pergolizzi s-a mutat în New York City în 1996, renunţând la şcoala pentru a reuşi să semneze primele ei contracte cu marile case de discuri. În prezent locuieşte în Los Angeles, considerând viaţa oraşului că fiind principala sursa de inspiraţie.

De-a lungul anilor, LP şi-a realizat o carieră solo care reprezintă dovada clară a voinţei şi perseverenţei sale, cu toate că primul job la NY a fost într-un restaurant. Înainte de a ajunge în cele din urmă în lumina reflectoarelor ca artistă, şi-a făcut o reputaţie de compozitoare. A scris câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri ale unor solişti şi band-uri faimoase, precum Rihanna, Christina Aguilera, Backstreet Boys, Cher.

LP care se pregăteşte să îşi lanseze noul single, „Golden” se autocaracterizează un om de acţiune care „în primul rând este muzician, în al doilea rând VIP”.

Explodând în topurile internaţionale cu hit-ul „Lost On You”, din 2016, piesa ce a depăşit un miliard de ascultări şi a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 ţări, numele artistei LP a apărut prin publicaţii renumite ca Vogue, acestea plasând-o pe culmile gloriei.

LP continuă să inspire publicul din întreaga lume prin apariţiile sale androgine, in tinute accesorizate mereu cu ochelari de soare (un trademark personal). Mai presus de toate, ea a reuşit să facă ceea ce iubeşte, să rămână fidela propriei personalităţi, urmandu-şi în acelaşi timp cele mai îndrăzneţe vise. Anul acesta, a încheiat deja un turneu în America de Sud, iar recent a urcat pe scenă în Australia, urmând că în mai să plece în turneu în California. La începutul lunii iunie va fi în Danemarca, iar pe 4 iunie avem plăcerea de a o revedea la Bucureşti în Piaţa Constituţiei.

LP alături de artişti celebri vă aşteaptă la Summer in the City, cel mai hot festival al verii în Bucureşti, organizat de D&D East Entertainment şi Marcel Avram.

Biletele la festivalul Summer in the City, sunt disponibile pe SummerCity.ro şi IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar şi ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcţie de preferinţe. Preţurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General şi ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI