Simona Halep acuză ITIA de ipocrizie şi se declară şocată după ce agenţia a cerut o nouă amânare în cazul său

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Simona Halep a anunţat, luni seară, în social media, că Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a cerut o nouă amânare a audierii în cazul său.

Halep consideră că ITIA a dat dovadă de ipocrizie, deoarece declara că este hotărâtă să aibă o comunicare într-o manieră empatică, eficientă şi “în timp util” cu ea, deşi în acelaşi timp cerea oficial amânarea audierii.

“Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util’, în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.

Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acţiuni îmi încalcă drepturile.

Simona”, este mesajul sportivei.

Antrenorul Patrick Mouratoglou a reacţionat rapid, cu un comentariu scurt şi la obiect: “Politica jocului dublu. Jocul pe care îl fac din ziua 1”.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI