Florentin Pandele: PSD a lăsat-o pe Gabriela Firea să fie sac de box politic. Am fost urmăriți și ascultați timp de 5 luni

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Florentin Pandele a rupt tăcerea, în exclusivitate la Realitatea PLUS, și a spus cine ar fi pus la cale atacul împotriva soției sale, Gabriela Firea. Primarul din orașul Voluntari spune că atât el, cât ea, ar fi fost ascultați și urmăriți timp de 5 luni în ancheta legată de azilele groazei și că nu s-a găsit nimic împotriva lor. Totodată, Pandele a atacat dur Partidul Social Democrat, despre care spune că au lăsat-o pe Firea să devină „un sac de box politic”.

Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus, Florentin Pandele a afirmat că de sâmbăta trecută și-a scris demisia, dar că nu se simte vinovat nici legal, nici moral.

„Mi-aș dori ca instituțiile statului să-și facă datoria (…) Mai mult ca sigur am fost obiectul anchetelor, am fost ascultat si urmăriți timp de 5 luni eu și sotia mea, dacă exista probe împotriva noastra răspundem în fața instanței, dar știu din cele 600 de pagini că nu există așa ceva acolo.

Pandele s-a declarat demamăgit și de reacția PSD, partidul din care face parte Gabriela Firea.

„Atacurile pe Firea au pornit din 360 de grade, dar când partidul tău nu te apără, aveau posibilitatea să afle daca e vinovată, moral sau legal. Au stat, au asistat cum este transformată într-un sac de box politic, iar când au văzut că acest lovituri se duc ca niște croșee spre partid, atunci au reacționat, dar și atunci slab, ăsta e punctul meu de vedere. (…) Cozmin Gușă, liniștește-te, termină! Chiar dacă faci parte din regie, ajunge, nu mai face pe grozavul, ai o vârstă, nu-ți vrea nimeni răul,” a afirmat Florentin Pandele, în direct la Realitatea Plus.

Gabriela Firea și-a depus demisia, vineri, de la conducerea Ministerului Familiei. Decizia a fost luată după discuții cruciale cu premierul Marcel Ciolacu după scandalul căminelor groazei ce a zguduit România. 

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI