O femeie a născut pe trotuar, la Urziceni, după ce un spital a refuzat-o

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Situație halucinantă la Urziceni unde o femeie a născut chiar pe trotuar, lângă spital, asistată de medicii de pe o ambulanță.

Mai mulți internauți au filmat momentul în care o tânără a născut chiar pe trotuarul de lângă un spital din Urziceni, asistată de medicii de pe o ambulanță. Femeia ar fi fost refuzată la camera de gardă a spitalului:

„Săptămâna începe cu o nouă viață! În această dimineață în jurul orei 6.00, echipajul 97 al  SAJ Ialomița, substația Urziceni a asistat la naștere o tânără de 24 ani, mama celei de a treia fetițe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra pentru profesionalism și implicare! PS. Aș atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total și nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivandu-se că vor chema ambulanța. Un caz cu happy-end dar nu toate se pot încheia așa.”, scrie Marian Iordache, din Urziceni, pe FACEBOOK.

CITEȘTE ȘI: Mesajul Ministerului Sănătății în cazul femeii care a născut pe trotuar, în curtea spitalului din Urziceni

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că a văzut imaginile îngrozitoare de la Urziceni, acolo unde o femeie a fost nevoită să nască în fața spitalului. Rafila a anunțat că a trimis deja Inspecția Sanitară de Stat la Urziceni și va reveni cu detalii.

”Am văzut imaginile de la Urziceni. În momentul de față, Inspecția Sanitară de Stat încearcă să reconstituie exact respectiva situație și vă vom pune la dispoziție toate informațiile pe care le avem, precum și măsurile care vor fi luate”, a spus Alexandru Rafila.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI