Liderii Coaliției se întâlnesc pentru a stabili forma finală a bugetului pentru 2024

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Liderii Coaliţiei de guvernare vor avea o întâlnire de lucru, duminică, pentru a discuta proiectul de buget pe anul viitor.

„În acest weekend vom lucra împreună pe proiectul de buget pe 2024, unde investiţiile reprezintă fundamentul viziunii noastre de dezvoltare economică. De asemenea, va exista cea mai mare alocare bugetară din istorie pentru Educaţie. Acest lucru am dorit să-l menţionez ca să fie clar pentru toată lumea”, afirma premierul Ciolacu, vineri, în şedinţa de Guvern.

Surse oficiale citate de Agerpres au precizat că discuţiile pe bugetul pentru 2024 se vor derula duminică, la acestea urmând să participe, între alţii, premierul, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Potrivit aceloraşi surse, prim-ministrul doreşte ca proiectul de buget să fie pus în transparenţă săptămâna viitoare, luni, şi tot săptămâna viitoare, joi, să fie transmis în Parlament spre dezbatere şi adoptare.

Sâmbătă a avut loc o ședință de urgen la Ministerul Finanțelor tot pe tema bugetului pentru anul 2024. Angajații au fost chemați de acasă de Marcel Boloș pentru a găsi soluții pentru majorările de anul viitor.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI