Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor europarlamentare şi locale: „Vom discuta în partid şi în coaliţie”

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Preşedintele PNL – Nicolae Ciucă a declarat, luni, despre varianta comasării alegerilor europarlamentare şi locale că vor discuta în partid şi în coaliţie, nu vor lua niciodată decizii „pe surse”.

„În primul rând este o decizie pe care o vom discuta în partid şi în coaliţie. Nu vom lua niciodată decizii decât asumate, nu pe surse, iar decizia va fi în aşa fel să fie bine pentru cetăţenii României şi pentru democraţie.

Partidul se va reuni în Biroul Politic Naţional, săptămâna aceasta, miercuri,  ne vom întâlni cu grupurile parlamentare, vom analiza şi vom dezbate în partid”, a spus Nicolae Ciucă.

 „Într-adevăr, acest flagel al extremismului şi al suveranismului trebuie să fie analizat şi combătut, pentru că am văzut inclusiv în Germania reacţia societăţii civile faţă de creşterea extremismului. Într-o societate democratică, cu cât prezenţa la vot e mai mare, cu atât validarea voinţei poporului este mai clară, de aceea este important să facem în aşa fel încât deciziile pe care le luăm să fie în beneficiul democraţiei şi al cetăţenilor. După ce analizăm toate aceste ipoteze în partid şi în coaliţie vom comunica”, a subliniat preşedintele PNL. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI