5 milioane de țigarete descoperite într-un TIR care aducea produse de patiserie din Grecia

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Aproximativ 5 milioane de ţigarete, în valoare de aproximativ 5 milioane de lei, au fost descoperite, marți, de poliţiştii de frontieră într-un TIR, în vama Bechet. La volanul TIR-ului se afla un şofer bulgar. Potrivit polițiștilor de frontieră, TIR-ul transporta produse de patiserie refrigerate ce veneau din Grecia și avea ca destinație România. 

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în PTF Bechet s-a prezentat la intrarea în ţară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetăţean bulgar în vârstă de 37 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, produse de patiserie refrigerate din Grecia în România. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au solicitat desigilarea şi efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite în interiorul compartimentului marfă, ascunse prin metoda capac, în spatele produselor de patiserie, mai multe cutii ce conţineau o cantitate semnificativă de ţigarete.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.720.000 de ţigarete (236.000 pachete de ţigări), pentru care şoferul bulgar nu a putut prezenta documente de provenienţă. Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 5 milioane de lei, a fost indisponibilizată de către poliţişti, iar pe numele cetăţeanului bulgar a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru contrabandă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI