Scandalul copilului care ar fi fost abuzat într-o școală din București. Premierul Ciolacu a convocat-o de urgență pe Ligia Deca – SURSE

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Scandalul copilului agresat sexual într-o școală din București a ajuns pe masa premierului Marcel Ciolacu. Șeful Guvernului a convocat-o de urgență pe Ligia Deca, ministrul Educației, pentru a-i cere explicații.

Potrivit surselor Realitatea Plus, întâlnirea are loc la ora 12:00.

Luni, zeci de părinți protestează în fața Școlii „Nicolae Titulescu”, din București, după ce în presă a fost făcut public cazul unui copil ai cărui părinți au reclamat că a fost abuzat de două ori de colegii săi.

Directoarea școlii din Capitală unde un copil a fost abuzat sexual se spală pe mâini de responsabilitate: tatăl victimei, exclus de la ședința cu părinții

Ligia Deca a precizat că a aflat din presă despre scandal, nu de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București și că a cerut verificări suplimentare. Marți că a trimis corpul de control la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” pentru a face verificări în cazul elevului care ar fi fost abuzat sexual.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI