Marcel Ciolacu, reacție după victoria în cazul Roșia Montană: Era nedrept ca fiecare salariat și pensionar să fie penalizat pentru ticăloșia unor antiromâni!

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Marcel Ciolacu a reacționat, vineri seara, după verdictul favorabil României în cazul Roșia Montană. România a obținut o victorie majoră în cazul Roșia Montană. Într-un proces emblematic pentru țara noastră, justiția a dat câștig de cauză României.

„Am câștigat procesul Roșia Montană!!! Ne-am luptat pentru România pentru că era nedrept ca fiecare salariat și pensionar al acestei țări să fie penalizat pentru ticăloșia unor antiromâni!

Mulțumesc echipei de avocați care a reprezentat România cu profesionalism, cinste și onoare! Românii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decât interesele naționale!

Nu am acceptat jaful în cazul vaccinurilor anti-Covid, nu am făcut-o nici acum!

Bravo, România!”, a transmis Marcel Ciolacu.

România a câștigat procesul și nu va fi obligată să plătească despăgubirile de aproape 7 miliarde de dolari în dosarul Roșia Montană. După hotărâre, dosarul ar putea fi desecretizat.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI