Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu FCU Craiova (2-1), în Superligă

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU 1948 Craiova cu scorul de 2-1 (0-1), duminică seara, în derby-ul Băniei, desfăşurat în etapa a 30-a a Superligii de fotbal.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli, la primul său meci din al zecelea mandat, a deschis scorul prin Aurelian Chiţu (45+4), după o minge respinsă greşit de Mihai Căpăţînă.

Fiecare echipă a avut câte o ocazie în prima repriză, oaspeţii din Ştefan Baiaram (28), dar portarul Robert Popa a respins şutul său, iar gazdele prin William Baeten (44), însă Laurenţiu Popescu s-a remarcat.

În repriza secundă, Baiaram a trimis cu capul din 6 metri (51), dar Baeten a respins. Belgianul s-a remarcat la scurt timp (55), însă a reluat pe lângă poartă. Juan Bauza a şutat pe lângă ţintă de la 16 metri (59).

Universitatea a egalat în min. 70, când Nicuşor Bancu l-a lansat excelent pe Alexandru Mitriţă şi acesta l-a lobat pe Robert Popa. ”Oaspeţii” au avut în continuare ocaziile mai clare, iar şutul lui Andrei Ivan (76), de la circa 18 metri, a fost respins de Popa. Un minut mai târziu (66), Baiaram a reluat cu capul în plasă mingea centrată de Alexandru Cîmpanu din corner.

Formaţia pregătită de bulgarul Ivailo Petev a avut şansa de a mai marca o dată în final, însă Cîmpanu (90+6) a ratat singur cu Popa.

Universitatea e neînvinsă de şapte etape, în care a înregistrat patru victorii şi trei egaluri.

FCU Craiova a ajuns la şase etape fără victorie, un egal şi cinci eşecuri.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

FCU 1948 Craiova – Universitatea Craiova 1-2 (1-0), Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova
Au marcat: 
Aurelian Chiţu (45+4), respectiv Alexandru Mitriţă (70), Ştefan Baiaram (77).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Ionela Alina Peşu (Craiova)
Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Sorin Costreie (Voluntari)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) – CCA, Dan Potocianu (Bucureşti) – LPF

AGERPRES 

Foto: (c)  NICOLAE BADEA (C) / AGERPRES FOTO

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI