Baronul fugar Cătălin Cherecheș a dat România în judecată la CEDO

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Tupeu fără margini al baronului fugar Cătalin Cherecheș. Acesta dă în judecată România la CEDO pentru că nu ar fi avut parte de un proces corect.

Cătălin Cherecheș a dat România în judecată la CEDO, după ce a fost extrădat din Germania. Edilul fugar spune că i s-ar fi încălcat dreptul la un proces echitabil. 

Între timp, judecătorii de la Înalta Curte vor decide astăzi dacă aprobă cererea de strămutare a dosarului acestuia. Dacă va avea un răspuns bun din partea judecătorilor, fostul edil ar putea cere să fie pus în libertate. 

Cătălin Cherecheș a fost adus în România! Condamnatul fugar a fost preluat de către o escortă a Poliției Române

În fața instanței, fugarul Cherecheș a declarat că speră să beneficieze de judecata unei alte instanțe compatibile. 

„Cererea ar trebui înregistrată. Urmează să treacă de acel filtru. Vedem care va fi decizia CEDO. Facem și o informare punctuală asupra convenției și probelor pe care le-am dus la CEDO. 

Credem că ar fi echitabil să avem parte de o soluție la o altă curte de apel unde soluția nu este dată de colegii unui magistrat pe situația de incompatibilitate a colegei de la Curtea de Apal Cluj.

Cătălin Cherecheș este încarcerat la Rahova, într-o cameră cu încă două persoane, cu condiții decente”, a declarat Răzvan Doseanu, avocatul lui Cherecheș. 

Filmul arestării primarului fugar Cătălin Cherecheș. Cum a fost prins de procurorii germani

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI