Danka, fetiţa de 2 ani dispărută în Serbia, a fost UCISĂ

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Serbia este în stare de șoc după anunțul că Danka, micuța dispărută urmă cu 10 zile, a fost ucisă. Trupul ei fiind descoperit joi dimineață, iar asasinii sunt 2 bărbați. Vestea devastatoar a venit chiar de la președnitele Vucici. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Potrivit declarațiilor făcute de Aleksandar Vučici în plenul Parlamentului au fost arestate două persoane suspectate că au omorât-o pe Danka Ilici. „Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit. (…) Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?” a adăugat liderul de la Belgrad.

Trupul micuței nu a fost găsit, fiind aruncat într-o groapă de gunoi, unde suspecții au fost duși pentru reconstituire, potrivit B 92 TV.

Timp de 10 zile polițiștii au urmat toate pistele, inclusiv pe cea potrivit căreia micuța ar fi fost văzută în compania a două femei care vorbeau românește,

Danka Ilici, o fetiță de doi ani, a dispărut marți, 26 martie, în timp ce se juca în grădina casei de vacanță a părinților, într-o localitate din estul Serbiei, După ce s-a dat alerta, căutările au fost extinse până la nivelul Interpol-ului, după ce anchetatorii au aflat că mama copilei căutase informații despre granița sârbo-română.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI