Cine pregătește distrugerea agriculturii, legăturile cu Florian Coldea

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

O nouă anchetă care se leagă de gruparea Coldea-Toma-Mărunțiș zguduie țara! De data aceasta este vorba despre distrugerea agriculturii prin interzicerea rachetelor antigrindină. 

Potrivit articolului scris de Iosefina Pascal pentru solidnews, Marian Tuchel, fost membru USR si fost administrator public al comunei Țepu, a pornit, odată cu protestele fermierilor, „Campania împotriva rachetelor antigrindină” pentru care s-au strâns câteva sute de semnături pe platforma DECLIC. Marian Tuchel este fratele fostului primar din Tecuci, Daniel Tuchel.

În 2015, când abia ajunsese în funcții publice, Marian Tuchel scria în declarația de avere că deține două terenuri și o casă, toate obținute prin donație. 5 ani mai târziu, în 2020, bărbatul declara că deține 18 terenuri, majoritatea fiind cumpărate în 2019.

Legăturile locotenenților crypto ai lui Florian Coldea cu rușii. Noi dezvăluiri bombă

Marian Tuchel deţine firma SC LANUL AURIU SRL, care are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor și a legumelor. Așadar este adânc implicat în industrie. Referitor la campania de interzicere a rachetelor antigrindină, argumentele aduse de Marian Tuchel nu au un fundament stiințific, potrivit anchetei solidnews.

“Cerem oprirea de urgență a utilizării rachetelor antigrindină, deoarece acestea cauzează daune agriculturii. Utilizarea lor dispersează norii și împiedică precipitațiile. De câțiva ani, de când aceste rachete sunt folosite, agricultura suferă grav din cauza secetei.” – se arată pe site-ul Declic.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI