Ana Maria Chirilă, judecătoarea penală care vindea informații interlopilor, filmată în timp ce se droga – IMAGINI ȘOCANTE

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Judecătoarea care vindea informații interlopilor din Suceava a fost filmată în timp ce se droga alături de aceștia. Este vorba despre Ana Maria Chirilă, arestată preventiv pentru că ar fi ajutat traficanţii de droguri să scape de percheziţii şi dosare. Pentru asta ar fi primit bani, maşini, bijuterii sau vacanţe.Imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

În imagini se observă cum judecătoarea de la Secția Penală din Tribunalul Suceava prizează cocaină direct dintr-o farfurie, la masă, cu o lejeritate care lasă de înțeles că nu e prima dată când face acest lucru. 

Imagine

Surse judiciare spun că magistratul ar fi consumat droguri chiar și în prezența copiilor

Imagine

Femeia care vindea informații traficanților era aprovizionată de infractorii pe care ar fi trebuit să îi trimită în spatele gratiilor. 

Imagine

Ana Maria Chirilă ar fi vândut informații către interlopi și din dosarele colegilor ei. Ar fi primit 30.000 de euro, dar și bijuterii, mașini, vacanțe de lux, alimente sau servicii de pază și protecție.

Sursa: Realitatea din Justitie

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI