Remiză spectaculoasă între Real Madrid şi Manchester City (3-3), în sferturile Ligii Campionilor

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Real Madrid a terminat la egalitate cu Manchester City, 3-3 (2-1), marţi seara, pe stadionul ”Santiago Bernabeu”, într-un meci spectaculos disputat în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Pentru campioana en titre au înscris Bernardo Silva (2), Phil Foden (66) şi Josko Gvardiol (71), în timp ce pentru madrileni au punctat Ruben Dias (12, autogol), Rodrygo (14) şi Fede Valverde (79).

City a început în forţă şi a deschis scorul în minutul al doilea, prin portughezul Bernardo Silva, din lovitură liberă de la circa 40 de metri. Oaspeţii au avut şansa de a-şi dubla avantajul, dar portarul Lunin a apărat reluarea lui Haaland la colţul scurt.

Real Madrid, la meciul cu numărul 200 pentru antrenorul Carlo Ancelotti în Champions League, a reuşit egalarea în min. 12, când şutul expediat de Camavinga din marginea careului a fost deviat de fundaşul Ruben Dias.

Imediat, Real Madrid, deţinătoarea recordului de trofee în competiţie (14), a preluat conducerea, prin brazilianul Rodrygo (14), lansat pe contraatac de compatriotul Vinicius Junior. Rodrygo a profitat şi de ezitarea lui Akanji, trimiţând mingea printre picioarele fundaşului elveţian.

Momentele bune ale gazdelor au continuat, dar portarul german Ortega a respins şutul lui Rodrygo (31), brazilianul ratând ţinta ulterior (33). Ortega a fost la post şi la mingea trimisă de Vinicius Junior (42).

După pauză, tot ”los blancos” au fost periculoşi, însă Bellingham (54) şi Vinicius Junior (56) au fost imprecişi.

”Cetăţenii” au construit tot mai bine şi astfel au apărut ocaziile şi la poarta lui Lunin, dar Foden (59) şi Bernardo Silva (60) nu l-au putut învinge pe ucrainean.

Lunin nu a mai putut face nimic la şutul lui Foden (66), din marginea careului, şi nici la mingea trimisă cu efect de fundaşul croat Gvardiol (71), astfel că echipa lui Guardiola a preluat conducerea după aceste două goluri venite în decurs de cinci minute.

Real Madrid a reuşit să evite înfrângerea, printr-un gol de senzaţie înscris de uruguayanul Fede Valverde, cu un voleu din careu, la o minge trimisă de pe extrema cealaltă de Vinicius Junior.

Manşa secundă va avea loc la Manchester, pe 17 aprilie.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI