Bucăţi de sticlă, descoperite într-un borcan cu zacuscă produsă în România!

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

O alertă alimentară gravă a fost declanșată în Ungaria după ce un consumator a găsit bucăți de sticlă într-un borcan cu zacuscă produsă în România. Descoperirea a fost raportată autorităților maghiare, care au acționat imediat pentru retragerea lotului din comerț.

În dimineața zilei de 16 aprilie, autoritățile sanitare veterinare din Ungaria au transmis o notificare oficială către autoritățile române cu privire la un incident deosebit de grav. Un consumator, după ce a achiziționat un borcan de zacuscă cu fasole, a descoperit cu surprindere și îngrijorare fragmente de sticlă în interiorul produsului, relatează Click.ro. Alarmat de această descoperire neașteptată, consumatorul a raportat imediat situația autorităților sanitare, declanșând astfel un lanț de acțiuni urgente. În urma semnalului de alertă, autoritățile sanitare au inițiat o anchetă amănunțită pentru a investiga circumstanțele acestui incident alarmant și pentru a evalua gradul de pericol asociat consumului acestui produs contaminat.

Trucul lui Radu Anton Roman pentru cea mai gustoasă zacuscă. Ce trebuie să faci cu legumele înainte de a le căli

Pe baza investigațiilor întreprinse, s-a ajuns la concluzia că expunerea la riscul prezentat de acest produs reprezintă o amenințare semnificativă pentru sănătatea și siguranța consumatorului, impunând astfel necesitatea imediată a retragerii lotului în cauză de pe piață. În plus, gravitatea situației a determinat activarea sistemului european de alertă alimentară, garantând astfel că informațiile privind pericolul asociat acestui produs sunt comunicate și către celelalte state membre ale Uniunii Europene, pentru a se asigura protecția colectivă a consumatorilor europeni.

Citește și Zacusca țărănească tradițională – Secretul rețetei românești, transmis din generație în generație

 
 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI