Liviu Dragnea, interviu spectaculos la Realitatea Plus: Statul Paralel este un sistem ocult manevrat din afara țării – VIDEO

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri incendiare la emisiunea Culisele Statului Paralel. Fostul număr unu în PSD a povestit care au fost greșelile capitale ale coaliție de guvernare în ultimele luni și cum Gabriela Firea ar putea să piardă alegerile pentru capitală. Mai mult, Dragnea a povestit cum Victor Ponta i-a promis că îi va rezolva problemele penale din dosarul legat de referendum. 

Dragnea a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut Marcel Ciolacu, pornind de la întocmirea listelor pentru europarlamentare până la bâlbâielile legate de candidatul unic la Primăria Generală a Capitalei.

Liderul PSD a relatat și o întâmplare puțin știută din străfundurile Statului Paralel, avându-l ca protagonist pe generalul Dumitru Dumbravă, element cheie al caracatiței foștilor șefi se servicii, patronat de Florian Coldea. Dragnea a dezvăluit, în premieră, că Victor Ponta a fost cel care i-a primis că-i „rezolvă” problemele pe care le avea din cauza dosarului referendumului.

„Eram ținta numărul 1, eram atacat, simțeam că e și de la sistem, cică dumbrava a zis că Dragnea este prioritatea SRI, orice altă prioritate e pe locul 2, Dragnea trebuie terminat și îl vom termina”, i-a povestit fostul lideri PSD Ancăi Alexandrescu.

INTERVIUL INTEGRAL

Liviu Dragnea, interviu-eveniment de Paște, la Realitatea Plus. „Am vrut să mă las de politică, dar m-au enervat”

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI