Frații Tate au făcut o suma colosală din servicii videochat

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Andrew și Tristan Tate, cercetați pentru viol, trafic de persoane și evaziune fiscală, au făcut o avere din serviciile videochat. 

Frații Andrew și Tristan Tate, cercetați pentru mai viol, trafic de persoane și evaziune fisală pe teritoriul României, au făcut o avere din videochat. Chiar dacă la acest moment au bunurile sub sechestru judiciar, în conturile britanicilor deschise în mai multe state s-ar afla o sumă imensă: 2,6 milioane de dolari.

Mai multe documente contabile arată că din anul 2017 și până în prezent ar fi fost făcute peste 180 de transferuri bancare cu destinația finală într-un cont deschis în Caraibe chiar de Tristan Tate, potrivit ICIJ (Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație).

Banii celor doi frați acuzați de abuzuri grave asupra mai multor tinere ar fi ajuns și în conturile deschise în România și Marea Britanie. Mai exact, sumele fabuloase provin din conținutul pentru adulți, iar aceste platforme ar fi trebuit să transfere banii celor care au produs acest conținut, însă, în realitate sumele ajungeau la frații Tate, menționează sursa citată.

Acuzații grele la adresa fraților Tate

Frații Tate au fost în baza unor mandate europene de arestare, la mijlocul lunii martie ac. Pe numele celor doi sunt acuzații grave, fapte penale ce ar fi fost comise pe teritoriul Marii Britanii

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată (în stare de arest la domiciliu) a 4 inculpaţi, două persoane cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi doi cetăţeni români, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată (faţă de fiecare inculpat în parte au fost reţinute astfel: patru acte materiale, trei acte materiale, şase acte materiale şi, respectiv, cinci acte materiale raportat la numărul de persoane vătămate), viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, instigare la lovire sau alte violenţe şi lovire sau alte violenţe, au transmis anchetatorii români.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI