Mircea Geoană, întâlnire de taină cu milionarii lui Coldea

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Cei mai controversați milionari din România au început să pregătească campania prezidențială a lui Mircea Geoană. Al doilea om în NATO ar fi organizat o întâlnire într-un complex de lux din Bran, unde s-au pus la punct direcțiile pentru bătălia din toamnă. Surse politice au declarat că anunțul candidaturii oficiale va fi făcut după summitul NATO de la Washington ce va avea loc între 9 și 11 iulie. 

Milionarii care au legături cu statul paralel condus cu Florian Coldea au început să strângă rândurile în jurul lui Mircea Geoană. Surse politice au declarat că oamenii de afaceri sunt cei care ar face parte din grupul de la Monaco și s-au întâlnit la Bran, într-un cerc restrâns, pentru a stabili ce vor face în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Ei încercă să strângă sume importante de bani pentru a putea să lupte cu partidele politice, care au la dispoziție milioane de euro de la stat.

În paralel, pe rețelele sociale și în special pe platforma chinezească Tiktok au apărut pagini denumite „Team Geoana”, în care sunt promovate interviuri și evenimente publice la care fostul lider PSD a participat în acest ana. Una din pagini este promovată de Alexia Eram, fiica vedetei Pro TV Andreea Esca. În jurul lui Geoana s-au raliat și artistele Elena Merișoreanu sau Irina Loghin.
amb

 

Geoană își folosește calitatea de secretar general adjunct al NATO pentru a-și promova cartea în care explică viziunea sa despre România și chestiuni de geopolitică, în special despre războiul din Ucraina. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI