De unde își poate lua Liviu Dragnea salariul

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Eliberat înainte de termenul dictat de condamnarea la închisoare, Liviu Dragnea se confruntă cu o altă problemă: are pus sechestru pe avere. Întrebat de unde va avea venituri ca să trăiască, acesta a răspuns că… “din salariu”. Momentan nu este salariat undeva. Dar ar putea să primească părți din salariile altora. Mai jos aveți câteva din variantele de salarizare de care poate dispune Dragnea.

  1. 1. Dosarul Teldrum în care este acuzat Liviu Dragnea a fost demarat prin 2008. De 14 ani o mulțime de procurori au încasat salarii bune pentru a nu face lumină în acea speță. Acei procurori ar trebui să-i dea procente din salariile încasate degeaba în instrumentarea dosarului Teldrum. Nu mai socotim alte dosare nedeschise vreodată pe numele aceluiași individ, că ar putea deveni cel mai bogat român numai din procentele primite de la incapabilii procurori.
  2. 2. Doi președinți ai României îi datorează lui Dragnea câștigarea mandatelor. În 2009 Traian Băsescu a ajuns președinte pentru a doua oară și cu complicitatea lui Liviu Dragnea, care l-a trădat pe Mircea Geoană. Aranjamentele făcute de Dragnea la numărarea voturilor l-au lăsat pe Geoană doar cu o țopăială de învingător în fața camerelor de filmat, alături de “dragostea lui”. Situația s-a repetat în cazul lui Ponta, care a pierdut neașteptat alegerile în fața lui Iohannis. Știe Dragnea de ce… În privința celui de al doilea mandat, tot Dragnea i-a servit lui Iohannis ocazia de a câștiga din nou, madam Dăncilă fiind adversarul perfect pentru un președinte șters și molâu. Se cuvine așadar ca atât Traian Băsescu, cât și Klaus Iohannis să facă o chetă în favoarea celui care a fost cel mai bun coleg în alegerile electorale, chiar dacă la suprafață se dădea adversar al lor.
  3. 3. Se cuvine de asemenea să-i dea lui Dragnea părți din salariile lor toți acei primari PSD care au fost propulsați nu de buni ce sunt, ci pentru că aveau abilitatea de a sărăci mai tare pe amărâții din localitățile acestei țări năpăstuite.
  4. 4. Tot PNL-ul ar trebui să-i dea un salariu gras lui Dragnea fiindcă se pare că el le este model în politică. În vederea congresului intern din septembrie, în PNL se laudă care mai de care că-l trădează pe cel căruia îi pupau mâna în urmă cu vreun an. Îl bălăcăresc pe Orban și-l preamăresc pe Câțu. Cine este acest Câțu? Un fel de Dăncilă al PNL, un nimeni în acel partid, fără nici o victorie personală în vreun rând de alegeri, un lider inventat, un gângav. Cine este acest Câțu? Este marioneta perfectă pentru un păpușar din spate. Cândva acel păpușar era Liviu Dragnea, la PSD. La PNL a fost apreciată reprezentația lui Dragnea și i-au preluat stilul. Se cuvine ca PNL-ul să-i dea “săracului” Liviu Dragnea un procent din biletele la spectacolul grotesc la care supun peneliștii o țară întreagă, și așa tulburată de pandemie.

    Ajutați-l pe Dragnea cu un salariu voi toți cei care ați profitat de trădările lui, voi toți cei care ați profitat de ticăloșiile lui, voi toți cei care v-ați inspirat și îl aveți ca model în politică pe acest sărac la suflet!

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI