Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA, cu 6.520 de puncte, după australianca Ashleigh Barty, ocupanta locului I şi după japoneza Naomi Osaka.

Elena Svitolina a fost eliminată eliminată în sferturi la turneul de la Roma, de către Iga Swiatek, scor 2-6, 5-7, iar astfel Simona Halep a rămas pe locul 3 în ierarhia mondială.

Dacă Svitolina se impunea la turneul din capitala Italiei, ar fi depăşit-o în clasamentul WTA pe Simona, care ocupă de o bună vreme poziţia a 3-a în ierarhia mondială.

După ce a făcut mai multe investigaţii, în urma accidentării din meciul cu Kerber, medicii i-au dat verdictul lui ,,Super-Simo”, ruptură musculară la gamba stângă. Acestă accidentare o va ţine destul de mult departe de teren pe tenismena din România, după cum chiar ea a declarat.

,,Am o mică ruptură la gambă, am o ruptură destul de profundă şi va trebui să fac o recuperare destul de mare. După ce se retrage hematomul care s-a format acolo, trebuie să mai fac o investigaţie şi să îmi spună exact.

Voi sta cam 3-4-5 săptămâni, cam aşa. Este destul de grav, nu mă aşteptam, dar iau ca atare şi merg înainte. Nu am făcut absolut nimic, stăteam la retur, am făcut o mică săritură să mă pregătesc şi atunci am simţit o durere foarte mare.
Mereu mă recuperez în ţară şi am încredere în mecdicii pe care îi am. E mai bine să fii acasă în momentele astea.”, a declarat Simona Halep, la revenirea în ţară.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI