CFR, cap de serie în primul tur din preliminariile Champions League

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

CFR Cluj a câștigat aseară un nou titlu al Ligii 1 și acum așteaptă din nou duelurile de foc din cupele europene!

Lipsa de performanță a echipelor românești pe plan european în ultimii ani a făcut ca liderul de la finalul acestui sezon de Liga 1 să joace nu mai puțin de patru tururi preliminare pentru a ajunge la masa bogaților. Astfel, pe CFR Cluj, singura reprezentantă a României în UEFA Champions League, o așteaptă un traseu de foc, pe parcursul căruia pot apărea adversari importanți.

Cu toate acestea, campioana României în exercițiu va avea parte de un prim tur de calificare accesibil, fiind cap de serie. În calea ardelenilor pot ieși nume precum Șahtior Soligorsk (Belarus), Shamrock Rovers (Irlanda), Connah’s Quay Nomads (Țara Galilor), Valur (Islanda), Bodo/Glimt (Norvegia) și Hamrun Spartans (Malta), listă la care se vor adăuga, printre altele, și campioanele din Albania, Irlanda de Nord și învingătoarea din runda preliminară a Ligii Campionilor.

Elevii lui Edward Iordănescu vor evita în primul tur echipe precum Dinamo Zagreb, Olympiacos, Steaua Roșie, Ludogorets, Legia, Ferencvaros sau Slovan Bratislava. Prima tragere la sorți va avea loc pe data de 15 iunie, urmând ca debutul în noul sezon european să aibă loc pe 6-7 iulie.

  • Tragerea la sorti turul 1: 15 iunie. Tur: 6-7 iulie / Retur: 13-14 iulie
  • Tragerea la sorti turul 2: 16 iunie. Tur: 20-21 iulie / Retur: 27-28 iulie
  • Tragerea la sorti turul 3: 19 iulie. Tur: 3-4 august / Retur: 10 august
  • Tragerea pentru playoff: 19 iulie. Tur: 17-18 august/ Retur: 24-25 august

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI