Scrisoare deschisă pentru domnul premier Câțu: Domnule prim-ministru, când veniți la Vama Veche întrebați-l pe primar de ce comite infracțiuni în serie (l)

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Domnule premier, de doi ani de zile fac publice infracțiuni multiple ale primarului din Vama Veche și am anunțat autoritățile despre acele infracțiuni. Cea mai mare dintre ele este încercarea de a prelua la primărie un teren de 14.000 mp, teren pe care și primarul deținea ilegal un bar, barul Acolo, devenit Unbar. Ultima infracțiune semnalată a fost pe 26 Aprilie, anume faptul că Primăria Limanu a deversat pe PLAJĂ(!!!) moloz și pământ în încercarea de a masca furtul acelui vast teren domeniu public al statului român. (14.000 mp). Investigațiile mele jurnalistice au fost mereu dublate de investigațiile autorităților care mi-au dat dreptate. Prefectura Constanța, Apele Române, Oficiul de Cadastru, Garda de Mediu au ajuns la aceleași concluzii ca și mine: primarul din Limanu a comis mai multe infracțiuni ce au adus grave atingeri domeniului public al statului român și mediului natural.
Cereți instituțiilor abilitate date despre acest primar și vedeți care dintre ele au înaintat plângeri penale legate de acest primar și câte dosare sunt deja deschise pe numele său. Cereți de asemenea informații de la instituțiile abilitate cu privire la grupul infracțional din care face parte acest primar și veți afla cel puțin despre un expert DNA, despre un șef de Poliție, despre un președinte de judecătorie, despre un inspector ANAF, despre un procuror, despre un consilier local USR fost candidat la o primărie etc. Vă stau la dispoziție, domnule premier, cu toate datele pe care le dețin despre acest primar infractor.
Am văzut că acest primar v-a muștruluit, iar apoi v-a invitat la cafea. Am văzut o atitudine similară la Radu Mazăre, care îl bălăcărea pe Băsescu, dar făcea afaceri cu Elena Udrea. Sper să nu fie aceeași situație și în acest caz… Până la urmă nici lui Radu Mazăre și nici Elenei Udrea nu prea le-a fost bine, din câte am văzut de curând. Apropo de perioada când președinte era Traian Băsescu și premier Călin Popescu Tăriceanu, în acea perioadă statul român a pierdut un vast teren, anume ferma didactică Băneasa (afacerea lui Puiu Popoviciu). După ani de zile statul este pe cale să-și recâștige acel teren, dar cu ce eforturi! Sper ca sub conducerea unui alt premier PNL, numit Florin Câțu, din domeniul public al statului român să nu se piardă 14.000 mp de plajă.
Domnule premier, când veniți la Vama Veche încercați să nu beți cafele cu infractorii și nici să mergeți la barurile unor infractori. O puteți face după terminarea mandatului în caz că vă plac astfel de indivizi.
Mai jos aveți câteva din concluziile unor instituții despre faptele primarului din Limanu (Vama Veche), Daniel Georgescu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI