Polițiștii constănțeni, în alertă. Trei copii din Techirghiol sunt dați dispăruți

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi astăzi, în jurul orei 09.40, cu privire la dispariţia a trei minori, IUSEIN GHIUNEY, ALI GELIL, ambii de 7 ani și ISMAIL SAIN, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol.

La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

UPDATE

Din primele cercetări, copiii au urcat intr-un autobuz care s-a indreaptat catre Eforie. Au fost trasnmise semnalmentele acestora către toate structurile de politie și se fac cautari în zona Eforie, cu câine de urmă.

Aproximativ 40 de polițiști, cu criminalist și câine de urmă, participă la căutare celor trei minori, în special pe raza localităților Eforie, Agigea, Lazu, dar și in municipiul Constanța. La căutări participă și jandarmi și polițiști locali.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI