Exclusiv! Strada din Vama Veche pe care s-au plimbat liderii PSD este furată în parte de finul primarului!

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Același individ care a extras ilegal blocuri de piatră din aria protejată Hagieni și-a permis să ocupe o bucată din strada Falezei, fix strada pe care se plimbau mândri tare liderii PSD în urmă cu câteva zile. Strada Falezei este în linie dreaptă paralel cu țărmul mării și paralel cu pista de biciclete. În dreptul a doua proprietăți ce aparțin acoliților primarului din Limanu strada dispare brusc, fiind înglobată în curțile lor. În fotografii mai vechi pe care le publicăm mai jos se vede clar cum în fața Hotelului Elektra era stradă (neasfaltată). Pe hărțile vechi dar și pe cele actuale figurează prezența aceleiași străzi în dreptul hotelului Elektra… deși ea lipsește. Practic gardul a fost mutat și în loc de stradă acolo este acum curtea hotelului. De asemenea, pe pista de biciclete vecină cu gardul aceluiași hotel au fost amplasate două blocuri de piatră. În cazul în care este necesară intervenția unor autovehicule acestea nu pot circula pe strada lipsă, dar nici măcar pe pista de biciclete. Vorbim de o zonă în care este necesară paza de coastă în caz de nevoie. Ca să poată circula autovehiculele care trebuie să intervină mai întâi Armata sau MAI-ul au de demolat gardurile hotelului și de mutat blocurile de piatră ce ocupă căile de acces în acea porțiune.
Vi se pare bizar că Poliția nu observă astfel de fapte? Cine din România a mai avut curajul să ocupe o stradă? Și încă o stradă pe care liderii unui partid să facă paradă cu plimbările lor politicianiste…

VA URMA

Fotografie din urmă cu câțiva ani, pe vremea când strada Falezei trecea prin dreptul hotelului Elektra din Vama Veche
Fotografie cu strada Falezei. Gardul hotelului Elektra era paralel cu strada. Azi gardul e mutat astfel încât include strada.
Strada Falezei ocupată de curtea hotelului Elektra.
Și pista de biciclete este ocupată blocuri de beton în dreptul hotelului Elektra
Pe hartă apare și azi existența străzii Falezei în fața hotelului Elektra. În realitate strada este întreruptă fiind înglobată în curtea hotelului. A nu se confunda cu pista de biciclete, pista de biciclete nu este stradă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI