Exclusiv! Liderii PSD s-au pozat cu primarul care permite furtul de piatră dintr-o arie naturală protejată și deversarea de moloz pe plaja din Vama Veche

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Liderilor PSD li s-a părut că sunt foarte inteligenți dacă se duc la Vama Veche, beau cu primarul localității și fac poze cu el. Dacă s-ar fi interesat ar fi aflat că primarul are vreo trei dosare penale în care este implicat direct. Sau poate asta îl face interesant în ochii lor… În general primarii fac ilegalități care îi afectează doar pe localnici. În cazul primarului de la Limanu faptele sale aduc atingere oricărui român.

Cu altă ocazie v-am spus cum primarul Daniel Georgescu a permis deversarea de moloz și pământ pe plaja din Vama Veche. Garda de Mediu a cerut deschiderea unui dosar penal pe acea speță. (Detalii AICI) De asemenea, v-am spus despre implicarea aceluiași primar în furtul de blocuri de piatră din localitatea Hagieni. Și pe această speță este deschis dosar penal. (Detalii AICI) La Vama Veche plaja pe care a fost depus moloz este domeniu public, oricare cetățean român având dreptul să se bucure de ea. În plus, zona submersă din dreptul plajei din Vama Veche este sit protejat Natura 2000. Cât despre zona Hagieni, de unde a fost furată piatră de către un fin al primarului, cu acceptul primarului, tot o arie protejată a fost afectată. Au fost comunicate Autorității Naționale a Ariilor Protejate (ANAP) coordonatele GPS ale locului de unde a fost extrasă ilegal piatra. ANAP a concluzionat că furtul de blocuri de stâncă a fost comis chiar în interiorul Rezervației Naturale Hagieni, înscrise în registrul ariilor protejate din România cu titulatura ROSCI0157.
Câteva întrebări pentru domnii Ciolacu, Grindeanu și Dâncu:

1. V-ați înghesuit toți la masă cu primarul Georgescu fiindcă este un primar unicat, care a reușit performanța de a afecta atât o plajă a unui sit natural submers protejat, cât și o rezervație naturală consacrată?

2. L-ați cules pe acest individ de la PD și l-ați făcut primar PSD fiindcă este capabil de nenorociri față de mediul natural protejat?

3. Vă dați mari, domnilor politicieni, că beți o bere la Vama Veche, dar voi iubiți Vama Veche? Sau măcar știți care era farmecul Vămii Vechi?

Vama Veche a fost în primul rând un spațiu natural de o frumusețe rară. Plaja vastă, faleza cu flori de câmp, golful imens în care privirea se pierdea sunt farmecul Vămii Vechi. Nu cârciumile (ilegal amplasate pe plajă) la care beți voi o bere și vă faceți poze sunt frumusețea acestui loc. Dacă nu ar fi plaja, marea, faleza largă ați bea bere într-o hrubă oarecare. CINE DISTRUGE PLAJA DIN VAMA VECHE, CINE DISTRUGE PEISAJUL NATURAL AL ACESTEI ZONE UCIDE UN COLȚ FRUMOS AL ROMÂNIEI!

Voi, politicieni de rahat, veniți la Vama Veche să faceți poze cu sticle de bere prin cârciumi. Nu faceți poze cu marea, cu plaja din Vama Veche fiindcă mintea voastră nu este orientată spre frumos, ci spre ticăloșii. Dacă ați fi doar niște hoți banali ați putea fi iertați după ce ați face pușcărie pentru faptele voastre. Dar, voi, voi sunteți ucigași ai frumosului, voi năruiți nostalgii, voi transformați visul plăcut în coșmar, voi ne alungați orice urmă de speranță! Voi vă faceți poze cu berea în față și rânjiți cinic la copiii și nepoții noștri care vor fi nevoiți să trăiască într-un pustiu al mizeriei, al depravării și al deznădejdii. Pentru voi nu trebuie să existe iertare!

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI