Iulian Bulai, mesaj pentru peședintele Klaus Iohannis: „Țara arde, guvernul e în criză, avem pandemie, și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf”

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, îl critică pe șeful statului. Totul, după ce, Klaus Iohannis a mers la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”. Bulai a reacționat pe pagina de socializare și a avut un mesaj dur pentru președinte.

„Țara arde, guvernul e în criză, avem pandemie, și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf. Un alt fel de a spune mâncați cozonac dacă nu aveți pâine. Sper să fie doar o declarație nefericită. Privesc cu tristețe și îngrijorare aceste declarații și acest comportament și mă întreb dacă a meritat tot efortul și mobilizarea din 2014. Sunt nemulțumit. Foarte nemulțumit”, a scris pe pagina de socializare, Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților.

Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă să joace golf.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a spus Klaus Iohannis.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI