Caz șocant la nuntă. Mirele a ajuns cu coloana fracturată la spital după ce nuntașii l-au aruncat în sus și nu l-au mai prins

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Nunta este considerată pentru tinerii căsătoriți cea mai frumoasă zi din viața lor. Nu asta s-a întâmplat și în cazul unui cuplu din Bihor. Mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce nuntașii l-au aruncat în sus și nu l-au mai prins.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru bihorjust.ro, Liviu Filimon.

Mirele mai spune că după căzătură aceștia l-au luat de mâini și de picioare și l-au pus pe scaun. Imediat, a ajuns și o ambulanță care l-a transportat la spital. Potrivit bihorjust.ro, mirele a suferit răni grave la două vertebre. În seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Acum bărbatul se gândește dacă să îi dea în judecată pe cei care i-au stricat nunta.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI