O nouă aroganță marca „Superman Cîțu”. Șeful Gărzii de Mediu a fost demis.

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Florin Cîțu continuă să îi demită pe cei din USR PLUS care au funcții publice. Cel mai probabil a uitat de Garda de Mediu și și-a amintit astăzi. Șeful acestei instituții, Octavian Berceanu, a fost eliberat din funcție de premier. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

„E o suită de decizii pe care le-a luat domnul premier. Pe mine m-a lăsat ultimul, îi mulțumesc. Probabil domnia sa va ști ce să facă astfel încât Garda de Mediu să mențină aceleași rezultate, cele mai bune din ultimii 20 de ani. Este o decizie strict politică. Nici măcar nu am fost anunțat. Nu mi-a reproșat niciodată direct ceva Florin Cîțu. A fost o decizie politică. Asta denotă foarte multă instabilitate indusă în instituțiile statului. Sunt comisari care până la mine au lucrat sub presiune politică. La mine, această presiune s-a oprit total”, a declarat Octavian Berceanu, la un post de televiziune.

Octavian Berceanu a fost înlocuit de Alexandru Lucian Vasile, comisar al adjunct al Gărzii de Mediu. Acesta este însă interimar.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI