Ludovic Orban aruncă bomba după ancheta DNA: Am luat vaccinuri pe care nu le-am folosit și pe care a trebuit să căutăm să le vindem, iar unele chiar au expirat

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Președintele PNL a vorbit la televiziunea publică despre ancheta de la DNA cu privire la achiziționarea a 120 de milioane de doze de vaccin. Ludovic Orban a spus că au fost luate doze pe care România nu le-a folosit iar mai apoi țara noastră a trebuit să caute să le vândă.

”Am înțeles că este vorba despre achiziționarea unui număr foarte mare de vaccinuri, peste nevoile de vaccinare, iar când am ajuns la un anumit nivel, încă s-au mai achiziționat. Am achiziționat vaccinuri care erau în termen de expirare, pe care nu le-am folosit și pe care a trebuit să căutăm să le vindem, iar unele chiar au expirat.”, a declarat Ludovic Orban la TVR 1.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că a înregistrat un dosar penal în care se desfăşoară cercetări cu privire la modalitatea de achiziţionare a dozelor de vaccinuri împotriva COVID-19. Premierul Florin Cîțu ar putea fi audiat la DNA în acest dosar. Potrivit unor surse, procurorii anticorupție fac cercetări pentru infracțiunea de abuz în serviciu. Surse au mai spus că plângerea ar fi fost făcută chiar de cei de la USR PLUS.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI