EXCLUSIV. Ce spune Octavian Berceanu despre demitere: Am derajat pentru că am comunicat prea mult. USR PLUS, acuzații la adresa lui Florin Cîțu

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Octavian Berceanu a reacționat în premieră la Realitatea Plus după ce Florin Cîțu l-a demis din funcția de șef al Gărzii de Mediu. Acesta spune că a deranjat guvernul pentru că a comunicat prea mult.

„Niciodată Florin Cîțu nu mi-a reproșat nimic. Indirect, am aflat că sunt prea vizibil și prea prezent în media. Dar prezența mea mediatică ținea de ce făceam la Garda de Mediu. Am fost foarte implicat pe ce am făcut. Am făcut ordine în importurile de deșeuri, arderile, modul în care firmele făceau gestionarea deșeurilor, duceau deșeurile în spatele terenurilor de fotbal, în spatele cimitirelor”, a declarat Octavian Berceanu, la Realitatea Plus.

Florin Cîțu a motivat demiterea prin faptul că Octavian Berceanu a fost numit politic de USR și de aceea trebuia să plece.

„Domnul Berceanu a fost numit politic. Nu l-am demis eu, i s-a retras sprijinul politic atunci când USR PLUS a ieșit de la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

Așa și-a justificat premierul decizia de a-l demite pe Octavian Berceanu din funcția de comisar-șef al Gărzii de Mediu. Deși, USR a ieșit de la guvernare de mai bine de două săptămâni. USR are, însă, o altă variantă: Florin Cîțu a vrut să își asigure voturile la congresul PNL de sâmbătă.

În locul lui Octavian Berceanu, premierul l-a pus interimar pe Alexandru Vasile, fiul primarului din comuna Jegălia, județul Călărași.

„Florin Cîțu l-a demis pe Octavian Berceanu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea prin tăierea pădurilor. Acesta este Cîțu, asta este strategia lui pentru a cumpăra voturi”, a declarat Ionut Moșteanu, lider USR.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI