Ce se întâmplă cu facturile uriașe la utilități. Câți români vor beneficia de compensare

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Parlamentarii l-au chemat pe ministrul Energiei să dea explicații cu privire la facturile uriașe la energie și gaze. Virgil Popescu a vorbit în Parlament și despre românii care vor primi ajutor de la stat. Sunt peste 5 milioane de oameni care vor beneficia de compensarea facturilor.

„5.000.172 de români vor beneficia de compensarea facturilor, dacă îmi aduc bine aminte, de gospodării dintr-un total de 8 milioane. Dacă înmulțim cu media pe care o avem de la Ministerul Muncii, 2,5 persoane care locuiesc într-o locuință, asta înseamnă 13 milioane de români”, a spus ministrul Energiei, la comisia de anchetă.

„Regularizarea va fi la cinci luni de zile. Fiecare cred că poate să își gestioneze acest consum. Vrem să dăm drumul cât mai repede la acest lucru, vrem să fie cât mai simplu, să nu punem niciun om pe drumuri, să nici nu plimbăm oamenii pe la diverse autorități și nici banii între diverse autorități, iar discountul, compensarea, subvenția, cum vrem să îi spunem, să fie direct în factură, iar furnizorul să o recupereze prin deducere din taxele și impozitele pe care le plătește”, a declarat Virgil Popescu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI