ANALIZĂ COVID. Cum a reușit Superman Cîțu să transforme România în noul focar al Europei.

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Situația devine tot mai critică în România. Valul patru a luat, din nou, autoritățile prin surprindere. Acum populația este de vină. Premierul României spune că 70 % dintre români sunt analfabeți. De ce ? Pentru că nu s-au vaccinat. Domnule premier, sunteți sigur că ați făcut tot ce era necesar pentru ca oamenii să meargă să se imunizeze ? Oare campania de vaccinare este un succes total și noi românii nu am înteles cât de gravă este situația ? În afară de faptul că Florin Cîțu jignește românii, altceva nu știe să facă, nu are soluții pentru ieșirea din această criză sanitară. Felicitări, domnule Cîțu. Ați făcut totuși ceva pentru țara noastră. Ați situat România pe locul 2 la ceva. La numărul de decese în Europa.Ușor, ușor, țara noastră devine noul focar al Europei.

Să vă reamintim dragi guvernanți că ați avut la dispoziție o vară întreagă să vă ocupați de valul patru ? Se știa de atunci că va lovi mult mai puternic. Ce ați făcut ? Nimic…Paturi de Terapie Intensivă nu avem, suficiente. Oamenii așteaptă ore întregi în fața spitalelor pentru o gură de oxigen. Cel mai trist este faptul că, în multe orașe din țară, pentru a prinde un loc la ATI, trebuie să moară un pacient de acolo. Ce faceți în acest sens, domnule Cîțu ? Din nou, nimic. Ați găsit o soluție. Să nenorociți și pacienții cu alte afecțiuni și să îi scoateți, din nou, din spitale pentru a face loc bolanvilor COVID.

De astăzi, spitalele „Malaxa” şi „Sfântul Ioan” devin suport COVID. Aici, toți pacienții vor pleca acasă. Chiar dacă unii dintre ei nu sunt vindecați 100%.

Stați, nu sunt singurele spitale care devin suport COVID. Maternitatea Bucur a fost închisă, din nou, de joi pentru pacientele non-COVID, după doar 3 luni de funcţionare. Aici medicii sunt revoltați pentru că nu își mai pot urmări pacientele.

Din nou și din nou, o sintagmă mult prea des folosită în acest text. Este realitatea tristă cu care se confruntă România. Și da, din nou, pentru că nu ne învățăm minte. Guvernanții sunt mult prea preocupați de funcții și putere. Iar noi, românii suntem prea mici pentru ei. Dar, vă aducem aminte domnilor politicieni. Noi v-am votat. La fel cum v-am votat, tot noi vă putem da jos. Cine nu se uită și la problemele reale ale oamenilor, este un trădător de țară și trebuie să plece.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI