Ministerul Sănătății face controale în spitalele în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Continuă controversele cu privire la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii fac verificări iar astăzi și Ministerul Sănătății a anunțat că DSP Caraș-Severin va deschide o anchetă în unitățile medicale în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian.

„Ministerul Sănătății informează că, în prezent, se află în desfășurare o anchetă a instituțiilor competente. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin a demarat o verificare la unitățile medicale în care a fost internat pacientul, conform competențelor ce revin Direcției. Se verifică condițiile igienico-sanitare și respectarea procedurilor înainte de efectuarea terapiei din camera hiperbară”, se arată înr-un comunicat al ministerului.

Specialiștii în Medicină Fizică și Reabilitare au reacționat și spun că această procedură a oxigenoterapiei hiperbare este periculoasă. Și medicii de la secțiile COVID au tras un semnal de alarmă și spun că nu recomandă astfel de tratamente post COVID, mai ales că înainte trebuie facute analize amănunțite.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI