Incendiu uriaș la Constanța. Peste 250 de oameni au fost evacuați de urgență

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un incendiu uriaș a izbucnit într-un bloc din Constanța. Potrivit pompierilor, totul ar fi pornit de la garajul de la subsolul imobilului. Imediat a fost activat planul roșu de intervenție. Zeci de echipaje de pompieri au trimise la fața locului. Peste 250 de persoane au fost evacuate.

Încă nu se știe de la ce a pornit incendiul, primele care au luat foc la subsolul blocului au fost două mașini. Incendiul s-a extins rapid și la apartamente. Blocul a ars aproape în totalitate. Și mașinile parcate pe stradă au fost avariate, nu doar cele aflate în parcare. În total, 37 de mașini au fost afectate.

Au fost momente de panică. 100 de oameni au fost evacuați cu autoscara de pe acoperiș, unde rămăseseră blocați. 9 oameni au ajuns la spital, întoxicați cu fum. La fața locului au ajuns și medici, pompieri, jandarmi. De asemenea au fost trimise și echipaje ISU Călărași și Ialomița.

„Au fost evacuate în jur de 250 de persoane, din care peste 70 de copii. Multe s-au adăpostit pe terasa blocului. În total au fost afectate 150 de apartamente.Am alocat 35 autospeciale, echipaje medicale, au fost alocate forțe de la inspectoratul județean de urgență și forțe de la Ialomița și Călărași. Din informațiile de până acum, focul a fost inițiat în parcare”, a declarat Cristian Amarandei, șeful ISU Dobrogea.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI