Șoc, edilul dat dispărut a fost filmat lângă clădire înainte de a izbucni incendiul la primărie

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Apar noi detalii în cazul edilului din Argeș dat dispărut după ce clădirea primăriei a luat foc. Mihai Marin, primarul din comuna Beleți-Negrești ar fi fost surprins de camerele de supraveghere chiar în apropierea imobilului înainte ca incendiul să distrugă mare parte din clădire.

Coincidență sau nu, înainte de incendiu autoritățile au cerut control pentru niște documente care nu erau în regulă.

„Am dispus un control pentru că mi-au parvenit informații. Nu este finalizat încă raportul. Neregularități mici există, dar, repet, nimic senzațional care să zicem că l-ar fi îndemnat pe unul sau pe altul să facă ce a făcut”, a declarat Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Imediat după incendiu edilul comunei a dispărut. Acesta a fost implicat și într-un accident rutier pe Defileul Jiului. Edilul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit cu mașina într-un șanț. Mihai Marin a fost dus la Spitalul Județean din Târgu Jiu cu răni ușoare însă a fugit din unitatea medicală. Abia a doua zi, polițiștii din Argeș l-au găsit ascuns lângă un râu cu hipotermie. Potrivit unor surse, edilul voia să se sinucidă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI