Polițiștii protestează în fața M.A.I. Ce au de gând să facă oamenii legii

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Polițiștii nu renunță la drepturile salariale și au decis de data aceasta să meargă să protesteze în fața Ministerului de Interne. Toată săptămâna aceștia au ieșit în stradă, în fața prefecturilor din țară. Oamenii legii spun că nu se opresc aici. Mâine vor merge să protesteze și în fața Palatului Victoria dar și în fața sediilor partidelor aflate la guvernare.

Polițiștii cer autorităților respectarea Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Oamenii legii din toată ţara au lansat o mișcare de protest de câteva săptămâni. Mai exact, aceștia au înlocuit amenzile cu avertismentele pentru şoferii români prinşi în timp ce încălcau legea. Zeci de astfel de avertismente au fost publicate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Nu mai acceptăm să fim folosiți pe post de mercenari ai interdicțiilor aplicate în numele COVIDULUI. Nu mai acceptăm să îndeplinim sarcini pe care nu le avem în fișa postului. Nu mai suntem dispuși să rămânem fraierii sistemului bugetar, în timp ce pentru alte categorii bugetare, Legea salarizării deja se aplică în integralitate”, spun sindicaliștii Europol.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI