Percheziţii la suspecţi de nerespectarea armelor şi muniţiilor din Ilfov. La descinderi participă şi poliţişti din Giurgiu

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

În această dimineață, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pun în executare 25 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Călărași, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Sunt vizate 11 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 59 de ani, din Călărași, Ilfov și București, care, în perioada 2009 și până în prezent, ar fi deținut, fără drept, armament și elemente de muniție.

La acțiune participă polițiști ai Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, dar și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Buzău, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița și Ilfov.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile se vor realiza cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI