PASTILA PENTRU SUFLET

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Pilda zilei

Cum să ne purtăm crucea

Un om obișnuit viețuia alături de alți oameni care purtau în spatele lor o cruce. Și omul obișnuit își avea de dus propria cruce. La un moment dat, omul obișnuit obosit de atâta drum și cu greutatea mare a crucii pe umerii lui, se roagă Domnului spunând:
– Doamne, Te rog scurtează-mi crucea; simt că nu mai pot! Ar fi mult mai bine pentru mine. Și începe a tăia din crucea ce-o purta…
– Doamne, îți mulțumesc atât de mult!
Își continuă bucuros drumul anevoios gândind: Dacă acum mi-ai îngădui să mai tăi puțîn din ea, ar fi și mai bine….. Și o mai scurtează puțîn.
Și mai bucuros continuă pe drumul vieții. Uitându-se în jurul lui, observă că ceilalți sunt din ce în ce mai obosiți și necăjiți. După ceva vreme întâlnește în drum o prăpastie mare, peste care trebuia să treacă. Ceilalți se folosesc de propria cruce pentru a trece, crucea fiecăruia era suficientă că înălțime, atunci când o culcă, unea cu ea cele două maluri. Transformând crucea în podul necesar, cei de lângă el au reușit să treacă peste prăpastie. Numai el a rămas neputincios în față prăpastiei.

Indiferent de suferință, trebuie să o purtăm cu credință. Știe Domnul că purtarea ei cu credință ne aduce izbăvire.

Sursa: Realitatea Spirituala

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI