Cine este câștigătorul marelui premiu la LOTO și câți bani a dat pe biletul norocos

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Câștigătorul mareului premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 1,94 milioane de euro, a venit vineri dimineață, la sediul central al Loteriei Române, pentru a intra în posesia banilor. Bucureșteanul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a transmis un mesaj către ceilalți jucători.

Pe lângă fabulosul premiu de categoria I, fericitul posesor al biletului a adunat și alte 20 de câștiguri de categoria a IV-a, făcându-l un adevărat câștigător multiplu, cu o sumă totală câștigată de 9.646.732,64 lei.

Biletul norocos a fost achiziționat la agenția 72-003 din sectorul 2, București, și a fost completat cu o schemă redusă cod 57, cuprinzând 22 de variante la Loto 6/49, cu un cost de 154,50 lei. O investiție modestă, dar care a adus cu sine o recompensă uriașă.

„Continuați să jucați! Continuați să sperați!” – este îndemnul plin de optimism pe care câștigătorul a vrut să îl transmită tuturor celor care mizează pe norocul loto. El își amintește cu emoție cum a rămas fidel jocului timp de 15 ani și a continuat mereu să spere, explorând variante simple și scheme reduse. Totul până când, în sfârșit, soarta i-a zâmbit.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI