O gălățeancă a avut reacții adverse la câteva minute după vaccinarea cu Moderna

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

O femeie de 36 de ani dintr-o localitate din Galaţi a avut o reacţie adversă puternică după ce a fost vaccinată cu prima doză de ser Moderna. Potrivit Prefecturii Galaţi, femeia a prezentat hipertensiune, pierderea cunoştinţei, ameţeală, vertij şi dispnee la 5 minute după vaccin.

”O persoană de 36 de ani, vaccinată în data de 2.04.2021, în centrul de vaccinare Corod din judeţul Galaţi, cu prima doză de vaccin Moderna, a prezentat reacţii adverse (hipertensiune, pierderea cunoştinţei, ameţeală, vertij, dispnee) la cinci minute după administrarea vaccinului”, precizează Instituția Prefectului Județului Galați.

Medicul coordonator din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor şi a solicitat o ambulanţă. Pacienta a fost transportată la Spitalul Municipal Tecuci, unde s-a continuat tratamentul. Ulterior, pacienta a plecat la domiciliu, nefiind necesară internarea.

Femeia este cunoscută cu alergii, fiind în tratament, lucru pe care nu l-a declarat echipei de triaj din centrul de vaccinare, conform procedurii, precizează Prefectura Galaţi.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI