Exclusiv! Fost expert DNA, actual director în Primăria Constanța, implicat în afaceri ilegale cu terenuri la Vama Veche (II)

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Continuăm investigația noastră de AICI, legată de așa-zisul expert cadastrist al DNA, actual director al Direcției de Cadastru Constanța, Cătălin Cucoară, care a “cumpărat” în 2020 un teren subevaluat de vreo 15 ori, teren situat în Vama Veche, cu vedere la mare. Vom publica curând detalii despre o înșelătorie ca la carte prin care acesta a reușit să obțină acel teren de 400 mp și despre implicațiile actualului primar din Vama Veche. Vă mai amintiți de Mătușa Tamara a lui Năstase? Sindromul “Mătușei Tamara” s-a perfecționat în cazul lui Cucoară. Au apărut Camelia, Vasile, Alexandru etc. Vă vom povesti. Azi vom vorbi de o Camelie. Terenul cu pricina, identificat cu numărul cadastral 111459, din parcela A 467/3/5/3 (vom povesti în articolul viitor despre această parcelă) a fost cumpărat cică în 2004 de familia Alexandru și Camelia Bezim dintr-o sat din județul Neamț. În 2016 Camelia Bezim a ajuns consilier local în acea comună. În declarația ei de avere depusă în 2016 acest teren nu apare. Ceea ce este o faptă penală, pentru care vom sesiza instituțiile abilitate.
Dacă DNA Constanța și-ar face corect și nepărtinitor anchetele am putea afla că doamna Bezim nu a trecut acel teren fiindcă nici nu era al familiei sale. Ca dovadă că l-au și “vândut” la preț subevaluat de 15 ori fostului expert DNA, Cătălin Cucoară. În momentul de față, sursele noastre din DNA ne spun că procurorul-șef al DNA Constanța, Andrei Bodean, îl protejează pe fostul coleg expert și pe primarul din Vama Veche. Veți înțelege mai bine de ce se întâmplă acest lucru. Mai jos aveți declarația de avere a doamnei Bezim, în care a uitat să treacă terenul din Vama Veche, deși face parte dintr-o familie de oameni simpli, de la țară, care nu are multe proprietăți, încât să fi uitat. Oricum, legea nu absolvă vina pentru uitare. Doamna Bezim ar putea să recunoască adevărul, anume că doar fictiv era terenul familiei sale. Noi o vom ajuta să-și amintească niște amănunte, în care e prezent și așa zisul expert Cătălin Cucoară.
România nu e dominată de un “stat paralel”, ci de un “stat mafiot”.

Va urma (mulțumim Primăriei din localitatea Hangu, Jud Neamț, pentru ajutor, au un site foarte bun, cum nici la municipii mari nu am văzut)

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI