Ministrul de Interne, chemat în Parlament să dea explicații în cazul Șoșoacă – jurnaliștii Rai Uno

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii de la Rai Uno pare că nu se mai termină. După ce a apărut în presa internațională iar ambasadorul Italiei la București a cerut lămuriri Guvernului României după incidentul din cabinetul Dianei Șoșoacă, acum, senatorii USR au solicitat, în cadrul Biroului Permanent al Senatului, ca ministrul de Interne, Lucian Bode, să fie chemat la audieri pentru a da explicații pentru modul în care polițiștii s-au comportat în scandalul Șoșoacă vs jurnalilștii RAI Uno.

Liderul grupului USR din Senat, senatorul Radu Mihail, spune că acest scandal este de interes major, în condițiile în care este pusă la îndoială capacitatea Poliției Române de a aplica legea în mod egal, fără tratament diferențiat între cetățenii de rând și unii demnitari.

” Din înregistrările video din spațiul public reiese că dna senator Șoșoacă a avut un comportament impropriu, a interzis jurnalistilor să părăsească incinta in care se aflau, lipsindu-i de libertate și a făcut abuz de funcția sa, amenințând forțele de ordine. Nu în ultimul rând, această situație a provocat un incident diplomatic grav, care a necesitat intervenția de urgență a reprezentanților Ambasadei Italiei la București”, a declarat Radu Mihail.

Grupul parlamentar USR consideră că este urgent și imperativ ca dl ministru al Afacerilor Interne să fie invitat la Ora Guvernului.”

Și premierul Nicolae Ciucă a intervenit în acest scandal.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI